[DT] DesTroyers PRESTIGE wita
Tak sobie pomyślałem. Na razie dobrze mi się układa z KropkiemPL, więc może po pojedynku udało by mi się wynegocjować sojusz z GRYFem?? To bardzo godni przeciwnicy, nawet silniejsi, ale że my nie dajemy się tak łatwo silniejszym pokazaliśmy w wojnie z FOW, którą(wstyd się przyznać) chciałem już na początku poddać.
Na jakich warunkach byłby sojusz jeszcze nie wiem, to trzeba by pomyśleć. Najlepiej na zasadzie paktu o nieagresji, by nie wywołać z nimi takiej rozróby jak z ZT, choć nie mam za złe Limewaxsowi, że się wdał z nimi w wojnę. W końcu liczba twoich wrogów jest wskaźnikiem twojego sukcesu . Swoją drogą jeśli to prawda to na s2 przeszedłem KnightFight
. A wracając do tematu. Jak by się zgodzili wszyscy a przynajmniej większość to trzeba by opracować treść wiadomości jaką byśmy im przesłali. Choć sądzę, że może udałoby się to prywatnie załatwić z KropkiemPL. Tak więc co wy na to??
To ja napisze jako pierwszy Gryf mnie tez atakuje i to raczej często wiec mi to jest na rękę chociaż lobie jak szczęście KF jest po mojej stronie i nieraz przegrywają jak to powiedzieć... mile ataki
Nie lobie sojuszów ale jestem na tak bo rozmawiałem z twoim kolega z Gryfow bardzo miły gość wiec TAK.
Ostatnio edytowany przez Limewax (2008-08-06 03:11:26)
Pojawił się problem. Kropek zmienił gildię, bo gdy był na wakacjach jeden z GRYFów go zaatakował. Kropek wygrał, ale sam fakt ataku go z irytował i zmienił gidię. Pozostaje więc pytanie. Czy napisać do ich przywódcy w sprawie sojuszu czy może dać spokój??